Hi Katinka,

Maart is Marketing stond op mijn whiteboard, als aansporing voor mezelf. Het duurde even voor ik er aan toekwam, maar heb in de laatste week van maart toch op vier plekken geadverteerd (de Seizoener, de Omslag, Flavourites en Facebook).

En zowaar, de aanmeldingen voor de informatiedagen druppelen binnen! Heel fijn en ook wel een opluchting. Het is een ding dat je het zelf leuk vindt waar je mee bezig bent; als je het voor anderen maakt is het ook wel de bedoeling dat anderen het leuk vinden. Misschien wil jij iets lekkers bakken voor de informatiedagen? Het is op 8 april en op 12 april.

En wat is het lekker weer deze week! Hoe fijn ik Scheveningen ook vind, deze tijd van het jaar verlang ik ook wel heel erg naar groen. Ik zou echt heel graag naar Texel gaan dit weekend, maar helaas, jij had al dit weekend al gereserveerd. Dus nu moet jij me maar vertellen. Hoe ziet het eruit zonder de bramenstruiken, hoe gaat het met de andere bessenstruiken die ik geplant heb? En de nieuwe planten in de kruidentuin, slaan die aan? We zouden eigenlijk nieuwe vlieren moeten planten, maar misschien moeten we ook samen even bekijken waar deze precies moeten komen. Dat komt dan wel met Pasen.

Hej Zusje,

Erg mooi hier op Veldheim, heerlijk weer en het gaat goed met je plantjes. Het stukje land waar de braamstruiken verwijderd zijn is verandert in prachtige zwarte aarde, ik zag er meteen een aardappelveldje in… Kijk maar op de foto’s.